Herbalia Rost Herbalia Rost méregtelenítő
4.6 17
17.990 Ft 25.880 Ft
A Herbs Rost egy méregtelenítőszer, amely segít megtisztítani a szervezetünket a lerakódott káros anyagoktól, illetve pótolni a szükséges vitaminokat és nyomelemeket.
Herbalia 06 70 518 2797 info@natural-herbs.eu
Nyelválasztó
DEUTSCHE QUALITÄT ®
Herbalia Rost méregtelenítő
  info@natural-herbs.eu
  06 70 518 2797
Natural Herbs Vélemények
0 db
Herbalia
Ft

Vitalitas Program

Tökéletes méregtelenítés és belső testtisztítás a Vitalitas Programmal!

A Vitalitas Max programot úgy állítottuk össze, hogy a szervezet természetes méregtelenítő folyamatait felerősítve, tökéletesen, mégis kíméletesen távolítsa el a szervezetből a lerakódott mérgeket és salakanyagokat, miközben pótolja a test működéséhez elengedhetetlen tápanyagokat. Még jobb lesz a Vitalitas Max program hatása, ha a Herbs beltisztító program táplálékkiegészítővel együtt alkalmazzuk: a két méregtelenítő kúra ugyanis egymás hatását fokozva, maradéktalanul megtisztítja a teljes szervezet.

Három termék a tökéletes méregtelenítésért

A lehető leghatékonyabb méregtelenítés érdekében, a Vitalitas MaxProgram három terméket tartalmaz, amelyek különböző módon végzik el a méregtelenítést, ezáltal az összes toxikus- és salakanyagot kitakarítják a szervezetből. Mindemellett, a Vitalitas Max Program hozzájárul a teljes testi és szellemi egészség visszaállításához.

Vitalitas Fix – Komplex méregtelenítő, hatékony nehézfém eltávolító, májerősítő és regeneráló készítmény. Hatékonyan távolítja el a szervezet egészségét veszélyeztető higanyt, ólmot, és más nehézfémeket, valamint toxinokat. Eközben megtisztítja a vért, illetve a méregtelenítést végző szerveket, köztük a májat és a vesét.

Vitalitas Multi – Elvégzi a mindennapos belső testtisztítást, a benne található természetes antioxidánsok, enzimek, aminosavak, vitaminok, valamint ásványi anyagok megsokszorozzák a szervezet méregtelenítő képességét. A Vitalitas Multi zöldnövény formulája erősíti az immunrendszert, és pótolja a méregtelenítés során lecsökkenő tápanyagmennyiséget.

Vitalitas Flora – A bélflórát felépítő jótékony baktériumok szaporodásához elengedhetetlen prebiotikum-tartalmú táplálékkiegészítő. Mivel az immunrendszer mintegy 80 százaléka a bélflórához kapcsolódik, ha az egyensúlya felbomlik, a szervezet nem tud megfelelően működni. Ennek elkerülése érdekében megfelelő szinten kell tartani a bélflórát felépítő jótékony baktériumok arányát, amelynek egyik feltétele, a táplálékukként szolgáló prebiotikumok bevitele.

Vitalitas Max
A német minőségű Vitalitas Max kúra,
100 %-ban természetes méregtelenítő, vegetáriánusok is használhatják.
Vitalitas Max kúra

A Vitalitas Max méregtelenítő program használata mellett biztonságban tudhatja szervezete egészségét!

GMO mentes összetevők Természetes összetevők Vitalitas Max kúra

3 csomag Vitalitas Max kúra
17.990 Ft/csomag
1 fő részére 3 hónapra elegendő adag!
Megtakarítás: 5.730 Ft
Megveszem
2 csomag Vitalitas Max kúra
18.990 Ft/csomag
1 fő részére 2 hónapra elegendő adag!
Megtakarítás: 1.820 Ft
Megveszem
1 csomag Vitalitas Max kúra
19.900 Ft/csomag
1 fő részére 1 hónapra elegendő adag.
Megveszem

Az új fejlesztésű kúra tartalma

RENDELJEN GARANCIÁVAL! Csatlakozzon a több mint ezer elégedett vásárlónkhoz, akik már megrendelték ezt a terméket.
A Vitalitas Max a németországi DrNatura cég exkluzív terméke. Made in Germany.

Négy lépésben matt a mérgeknek

 1. Béltisztítás Herbs beltisztító program
  Ahhoz, hogy a méregtelenítés elinduljon, először el kell végezni a béltisztítást. Erre azért van szükség, mert a bélfalra tapadó salak- és méreganyagok akadályozzák a méregtelenítéshez szükséges összetevők felszívódását. És még valami: a lerakódások nagyszerű búvóhelyül szolgálnak a paraziták (férgek, kukacok, lárvák) számára. Ezek az élősködők különböző betegségeket okoznak, valamint szó szerint elszívják a tápanyagokat a szervezettől. Ne feledjük: a vastagbél kitisztítása nélkül a méregtelenítés nem lehet tökéletes. És nem csak azért, mert a méregtelenítő anyagok nem jutnak el a belső szervekbe, illetve a vérbe. Legalább ennyire fontos, hogy a toxinok ki is ürüljenek, ami csak akkor lehetséges, ha a távozásukat akadályozó lerakódásoktól előzőleg megszabadultunk.
  Éppen ezért, a Vitalitas Program akkor képes maximálisan kifejteni a hatását, ha:
  • Az Herbs beltisztító program együtt fogyasztjuk
  • Egy hónappal korábban elvégeztük az Herbs beltisztító kúrát
 2. Prebiotikumok pótlása a Vitalitas Flora segítségével

  A bélflóra egyensúlyának felborulása –túlsúlyba kerülnek a káros mikroorganizmusok– a szervezet egészének működését negatívan befolyásolja: gyengül az ellenálló képesség –a bélflórában található az immunrendszer mintegy 80 százaléka–, emésztési panaszok, rossz közérzet, hiányállapotok jelentkeznek. Ennek elkerülése, illetve a bélflóra egyensúlyának helyreállítása érdekében, növelni kell a jótékony baktériumok mennyiségét. Ezért van szükség a prebiotikumok fokozott bevitelére, ezek az anyagok jelentik ugyanis a baktériumok táplálékát. A Vitalitas Flora prebiotikumai károsodás nélkül jutnak el a vastagbélbe, ahol fokozzák a jótékony baktériumok szaporodását, ezáltal segítenek helyreállítani a bélflóra egyensúlyát.

 3. Vitalitas Fit a vér, máj és vese méregtelenítésére

  A szervezet saját méregtelenítése során a nehézfémektől szabadul meg a legnehezebben, sok esetben nem képes ezeket teljesen kiüríteni. Ezért szükséges külön is foglalkozni a méregtelenítésben résztvevő szervek, és különösen a máj megtisztításával. Ebben segít a Vitalitas Fit, amelyet úgy állítottunk össze, hogy eltávolítsa a legnagyobb egészségügyi kockázatot jelentő nehézfémeket, a higanyt, az ólmot, az arzént, a nikkelt és a kadmiumot. Alapanyagai között megtalálhatjuk a méregtelenítő, antioxidáns és májregeneráló hatású máriatövist, valamint a májat megtisztító, és A-, C-, B1-, B2-vitamint nagyobb mennyiségben tartalmazó articsókát. A méregtelenítés hatékonyságát növeli a C- és a B-vitaminok, a cink, a magnézium és a szelén fokozott bevitele. A Vitalitas Fit készítményt kiegészítő Vitalitas Multi segítségével ezeket kivétel nélkül és maradéktalanul pótolhatjuk.

 4. Vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok a Vitalitas Multiban

  A felhalmozódó mérgek miatt, romlik a tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok felszívódása, ami hiányállapotok kialakulásához vezethet. Mivel gyengül a szervezet ellenálló képessége, különböző betegségek alakulnak ki, ráadásul a toxinok hozzájárulnak a bőr öregedését, illetve a rákot okozó szabad gyökök termelődéséhez. A szabad gyökök semlegesítésében közreműködő antioxidánsokat, valamint a hiányzó vitaminokat, enzimeket, aminosavakat és ásványi anyagokat a Vitalitas Multi segítségével juttathatjuk be a szervezetünkbe. A Vitalitas Multi zöld növényi összetevői erősítik az immunrendszert és feltöltenek energiát adó tápanyagokkal. Egyedi receptje fokozza az egyes összetevők hatását, ezáltal a Vitalitas Multi a lehető leghatékonyabban támogatja a szervezet egészséges működését. Alkalmazható a Vitalitas Fit és bármely másik termékünkkel párhuzamosan, valamint önmagában, mindennap fogyasztva.

Garancia
NaturalHerbs Hologram

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat
06 70 518 2797

Szakértőink

Dr. Madarász Éva

Dr. Madarász Éva gasztroenterológus

Több éves szakorvosi tapasztalatommal ajánlom ezt a terméket,életkortól és nemtől függetlenül mindenkinek! Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal üzenetben az info@meregtelenites-herbalia.info email címen! 48 órán belül válaszolok!