Herbalia Rost Herbalia Rost méregtelenítő
4.6 17
17.990 Ft 25.880 Ft
A Herbs Rost egy méregtelenítőszer, amely segít megtisztítani a szervezetünket a lerakódott káros anyagoktól, illetve pótolni a szükséges vitaminokat és nyomelemeket.
Herbalia 06 70 518 2797 info@natural-herbs.eu
Nyelválasztó
DEUTSCHE QUALITÄT ®
Herbalia Rost méregtelenítő
  info@natural-herbs.eu
  06 70 518 2797
Natural Herbs Vélemények
0 db
Herbalia
Ft

Elégedett vásárlóink véleményei


Ne ítélkezzen az alapján, hogy más termékek nem váltak be,pedig nagy reményeket fűzött hozzá! A Herbs Rost nem vehetőegy kalap alá a többi ilyen jellegű étrendkiegészítővel,hiszen egy világszerte elismert, biztonságos és díjnyertestermékről van szó! A Herbs termékét szakemberek ajánlják avilág minden pontján, és sok elégedett felhasználó véleményeis alátámasztja hatékonyságát. Megszünteti azanyagcserezavarokat, segít az emésztési problémákon, ezáltal Önsokkal könnyebbnek, szabadabbnak érezheti magát, és az energiájais jóval több lesz!

Jobb lett a kondícióm

Elizabet
Elizabet

„Többgyermekes, nagycsaládos édesanya vagyok, nagyon lassúanyagcserével, ami sok problémát okozott számomra az elmúltévtizedben. Számos méregtelenítő kúrát kipróbáltam, háthahelyrehozzák a problémát, de sosem hoztak eredményt. Egy időután elegem lett a fölösleges próbálkozásokból, éselhatároztam: valódi megoldást keresek a problémámra! Búcsútakartam inteni az egészségügyi problémáknak, a kellemetlenérzéseknek, és nem titkolt célom volt az is, hogy végreelfelejthessen a pluszkilókat, melyekkel már évek óta küzdöttem.

Ezt a programot rengetegen dicsérték az interneten, ezért aztgondoltam, ennyi pozitív vélemény után kizárt, hogy nálam neváljon be! Elkezdtem használni a terméket, és körülbelül a 10.héten kezdtem el azt érezni, hogy valami tényleg megváltozott aszervezetemben. Mindig is gondjaim voltak a folyadékpótlással, mamár azonban gond nélkül megiszom napi hatszor fél liter vizet, ezmár természetessé vált számomra. Az anyagcserém is lényegesenjobb lett, naponta kétszer, de néha még háromszor is meglátogatoma mellékhelyiséget, emellett úgy érzem, a kondícióm is jobb,több az energiám, amire öt gyerek mellett szükségem is van. Évekóta először újra elkezdtem futni is! Ezer hála és köszönetezért a fantasztikus étrendkiegészítőért, ami minden gondomatmegoldotta!”

Elizabet, Mindszent, augusztus 26.Már a hatodik napon elkezdett hatni

Kristóf
Kristóf

„Több problémám is volt az egészségemmel, nem éreztem jólmagam a bőrömben, ezért úgy gondoltam, megér egy próbát ez azétrendkiegészítő. Már nagyon korán, a hatodik napon elkezdtekifejteni a hatását, alaposan meg is lepődtem azon, amit a vécébenláttam! Ettől kezdve viszont sokat javult a közérzetem, mára apanaszaim jelentős része elmúlt. A tapasztalataim alapján kimerem jelenteni, hogy ez a készítmény egyszerűen csodát művelaz emberrel, páratlanul hatékony!

Hatalmas köszönettel tartozom ezért a csodaszerért, ami segítettabban, hogy újra panaszmentes életet élhessek! Többétrendkiegészítőt is kipróbáltam már, de sosem tapasztaltammég ilyen hatást. Bátran ajánlom azoknak is, akik úgy érzik,nincsenek problémáik, hiszen csak egészségesebbek lesznek tőle.Akiket elriaszt az ára, azoknak csak annyit mondhatok: az egészségsosem túl drága! Szívesen megosztok személyes tapasztalatokate-mailben is, bárki nyugodtan kereshet, igyekszem válaszolni afelmerülő kérdésekre!”

Kristóf, Budapest, szeptember 14.

Az ekcémám is elmúlt!

Annamária
Annamária

„A Herbs Rostról egy barátnőm mesélt nekem először. Sokpozitívumot hallottam tőle, de szerettem volna meggyőződni róla,hogy tényleg hatékony-e. Úgy döntöttem, utánanézek az internenis, de a vásárlók tapasztalatai meggyőztek, hogy érdemeskipróbálni. Egyből megrendeltem kéthavi adagot, és szó szerintazonnal, az első napon elkezdtem érezni, hogy tisztulok, és jobbanvagyok, mint eddig. Ahogy telt az idő, egyre több változásttapasztaltam, fel is sorolok néhányat:

- Reggelente elszívtam egy cigarettát, és kávét is ittam, hogyel tudjak menni vécére, ma már erre nincs szükségem, csak aHerbs Rostra!

- Jó ideje nem szenvedek haspuffadástól, az anyagcserém pedigteljesen helyrejött.

- Ekcémával küzdöttem, amivel hiába jártam bőrgyógyászhoz,most ettől is megszabadultam

- Újra elkezdtem mozogni, energikusabb vagyok

- Az alakom is sokkal vonzóbb lett, mint volt, rengeteget fogytam, ahasam lapos, a fenekem formás lett a Herbs Rostnak és a tornánakköszönhetően

Épp most fejeztem be a kéthónapos tisztító kezelést, debiztosan fogom még ezt a módszert alkalmazni az egészségemérdekében, azonban a rostokat továbbra is fogyasztom, hiszenszükségem van arra a rengeteg energiára, amit általuk kapok, minda munkám során, mind pedig a családommal töltött idő alatt.

Ezek után természetesen nagyon jó véleménnyel vagyok atermékről, bárkinek jó szívvel tudom ajánlani. Már többhasonló készítményt próbáltam ki az évek során, de sosemtapasztaltam ekkora változást, mint a Herbs Rost fogyasztásaóta, ezért pedig rettenetesen hálás vagyok! Ez a termék ténylegműködik, engem teljes mértékben meggyőzött, a jövőben isrendszeresen alkalmazom majd”.

Annamária, Kiskőrös, augusztus 2.Megváltozott az életmódunk

István
István

„Több mint egy évvel ezelőtt kezdett érdekelni a termék engemés a feleségemet, ezért jó alaposan utánanéztünk azinterneten, hogy a fogyasztóknak mi a véleményük róla, hiszen eza leghitelesebb, ez nem csupán reklám. Nem hittünk el mindent,amit olvastunk, de mivel összességében pozitívak voltak atapasztalatok, úgy döntöttünk, kipróbáljuk. Mostanra mindkettenbeláttuk, hogy nem volt semmi túlzás a leírtakban, minden szóigaz! A készítmény nagyon hatékony, ráadásul az íze is szuper!

A méregtelenítés annak idején a feleségem ötlete volt, én csakbeleegyeztem, de be kell valljam, azért igazat is adtam neki – középkorúak vagyunk, ráadásul az életünk nem volt éppen azegészséges életmód mintapéldája. Egészségtelenül,rendszertelenül táplálkoztunk, súlyfelesleggel küzdöttünk, ésrengeteg stressz volt a mindennapjainkban. Ő döntötte el végülazt is, hogy kipróbáljuk a Herbs Rostot, ő járt utána atermékkel kapcsolatos információknak, tájékozódott, hogy milyenhatásra számíthatunk. Az elégedett fogyasztók tapasztalataimeggyőzték, három adagot rendeltünk belőle rögtön az elején,és egy pillanatra sem éreztük úgy, hogy feleslegesen kidobottpénz volt! Bevallom, a honlapon látottak először megijesztettekegy kicsit, de később meggyőződtem a készítmény pozitívhatásairól.

Ennek ellenére mikor megérkezett a termék, alig mertük elkezdenihasználni az ijesztő írások miatt a fórumokon, végül azonbanrávettük magunkat. A vécé tartalma a mi esetünkben is jelentősenmegváltozott, azonban ennek következményeként sokkal könnyebbnek,tisztábbnak és energikusabbnak éreztük magunkat mindketten, ígya félelmeink hamar elszálltak. A pozitív érzések kívülről islátszottak, ránézésre is majd’ kicsattantunk az egészségtől,szinte megfiatalodtunk! A Herbs Rost a súlyunkkal kapcsolatosproblémánkat is megoldotta, mindketten leadtunk néhány kilót,ami az étrendünk megváltozásának is köszönhető: hirtelen neméreztünk késztetést a hús és az alkohol fogyasztására, inkábbtaszítottak. A kéthónapos kúra befejeztével is kevesebb hústeszünk, akkor is csak csirkét, pulykát vagy halat, és egyáltalánnem iszunk alkoholt, vizet viszont annál többet. Mindennek hatásárapedig több pénzünk is marad! Az elején kissé szkeptikus voltam,de teljesen meggyőzött a készítmény.

Bár a kúrának már vége, az eredmény most is érezhető, hiszenaz egész életmódunk megváltozott, pozitív irányba! Sokkalegészségesebben élünk, megtanultuk, mi a jó a szervezetünknek.Egészen biztos, hogy nem az első volt az utolsó kúra, a programota jövőben minden évben megismételjük, természetesen ezt akészítményt használva, rendszeres vásárlók maradunk!Köszönjük!”

István, Szőlősgyörök, augusztus 19.Mindenkinek ajánlom a terméket

Fruzsina
Fruzsina

„Nem ez volt az első étrendkiegészítő, amivel dolgom volt,ezért eléggé kétkedve fogadtam mindazt, amit az internetenolvastam róla. Ennek ellenére a sok pozitív vélemény után úgydöntöttem, kipróbálom, ezzel sem veszíthetek többet, mint azelőzőekkel. Meglepődtem, mikor azt tapasztaltam, hogy pontosanolyan „dolgokat” hagytam magam után a vécécsészében, mintamilyenekről olvastam.

A kúra segített az évek óta fennálló hasi panaszaimon, mint apuffadás, szélgörcsök, rendszertelen anyagcsere, amik addigigencsak megkeserítették az életemet, okoztak kellemetlenperceket. Ezekre igen hamar, mára a kúra elkezdése után két-háromnappal meg is érkezett a megoldás, az anyagcserém teljesennormális lett, amitől a többi problémám is azonnal megszűnt.Rendszeresen járok vécére, rendesen beindult a bélműködésem,gyerekkorom óta nem éreztem magam ennyire könnyűnek, még mindigalig merem elhinni, hogy ez a készítmény ilyen könnyenmegszabadított azoktól a gondoktól, melyekkel évek ótaküzdöttem. Nem tudom elégszer megköszönni, hogy újra panasz- ésfájdalommentes az életem! Hálából mindenkinek ajánlottam akészítményt, akit csak ismerek, és ajánlom azóta is, hiszen énvagyok az élő példa rá, hogy valóban segít megoldani agondokat. Elhatároztam, hogy a kúrát minden évben végigcsinálom,így tovább maradhatok egészséges”.

Fruzsina, Gyula, szeptember 11.Az egyhónapos méregtelenítés alatt 3 kg súlyveszteségem lett!

Erika
Erika

„Eddigi tapasztalataim alapján, ahányszor béltisztító-méregtelenítő kúrába kezdtem, hasmenés lett a vége, még a lakást sem tudtam elhagyni. Féltem, hogy a Herbs is ilyen hatással lesz a szervezetemre, de szerencsére nem így történt. Már az első nap megszerettem, mivel a Herbs rostkeverék finom almás ízű, és a legfontosabb, hogy nem kell éhezni a kúra alatt!A méregtelenítő kúra második napjától kezdve minden reggel van székletem, maradéktalanul és fájdalommentesen távozik belőlem, így nem őrizgetem egész nap, könnyebbnek érzem magam. Néhány bőrkiütés jelent meg az arcomon, valószínűleg a méreganyagok felszabadulása miatt. A negyedik napon azt vettem észre - annak ellenére, hogy nem eszem többet - már este is megyek WC-re. Sőt kevesebbet eszem, mert a gyümölcsös-zselés rostkeverék ital és a sok-sok folyadék miatt nem leszek éhes. 1 hét alatt 2 kg súlyveszteséget mutatott a mérleg!

A Herbs egy heti alkalmazása után a vasárnapot végigaludtam, az étvágyam csökkent. Rendszeres, napi két székletem van, nem ijesztő állagú és kinézetű, kicsit nyálkás. A második hét közepén már könnyebbnek éreztem magam, és az aluszékonyságom is megszűnt. A 2. hét végétől sokkal több energiám van, tornázom, nagyokat sétálok. A súlyom nem változott, de a kerületem több centiméterrel csökkent!

Az egyhónapos méregtelenítés alatt 3 kg súlyveszteségem lett! A változás főként centiméterekben érezhető, kényelmesebbek lettek a ruháim. Eddig - ha fogyókúráztam - hiába mutatott kevesebbet a mérleg -, az nem a hasamról ment le.

A kúra másik nagy előnye még az volt számomra, hogy visszaszoktatott a rendszeres étkezésre. Örülök, hogy megismerhettem a Herbs terméket!”

Erika, Budapest , Február 11.Sokkal jobban vagyok

Edina
Edina

„Tisztelt Herbs! Rengeteg cikket és írást olvastam az elmúlt években arról, hogy a belekben felhalmozódó lerakódások betegségeket okoznak. Olvastam olyan írásokat is, ami szerint ez nem igaz. Nem vagyok én tudós, hogy ezek között igazságot tegyek, de egyet elmondhatok. Kipróbáltam a porukat és teájukat, és elolvastam a weblapjukon a leírásokat. Most már tudom, hogy volt olyan problémám, amit a beleimben lerakódott mérgek okoztak. Mióta a Herbs méregtelenítőt szedem, azóta sokkal jobban vagyok, kevesebb alvással is beérem, már nem kelek fel úgy reggelente mint aki egész éjjel köveket pakolt. Fogytam 2 kg-ot, ami eddig nem jött vissza és tele vagyok energiával.”

Edina, Miskolc , Február 23.Szeretném köszönetemet kifejezni

Eszter
Eszter

„Szeretném köszönetemet kifejezni, hogy hozzájutottam a problémám végleges megoldásához a Herbs méregtelenítés és béltisztítás segítségével. Már hosszú évek óta küszködtem komoly székrekedéssel és a krónikus fáradtság tüneteivel. Többféle tisztító és méregtelenítő kúrán vettem részt, és volt amelyik használt, de nem hoztak olyan látványos megoldást, mint a Herbs. Napközben gyakran kimerült voltam, a munkám sem tudtam mindig rendesen ellátni és a szabadidőmben sem volt kedvem szórakozni menni. Nem volt veszíteni valóm, így belefogtam a kúrába. Eleinte kissé görcsölt a hasam, mikor éreztem (végre), hogy mennem kell nagydologra. Egyre furcsább és szokatlanabb dolgok távoztak belőlem, és igazán megrémültem, hogy mikkel éltem közös háztartásban. Ugyanakkor megkönnyebbültem, hogy távozni látom őket. 10 nap elteltével kezdtem egyre könnyebbnek érezni magam, három hét múlva már úgy éreztem, körbe tudnám futni a világot.Végre kipihenten ébredtem, sokszor az ébresztőórát megelőzve. Aszékrekedésem pedig teljesen elmúlt. Ennél megelégedettebb nem is lehetnék, biztos vagyok benne, hogy minden évben végigcsinálom ezt a méregtelenítő és béltisztító kúrát.”

Eszter, Budapest , Március 19.A kúra után az egész testemet légiesebbnek éreztem

Erzsébet
Erzsébet

„2013. ?végén kezdtem el alkalmazni a Herbs méregtelenítést és béltisztítást. Az emésztési problémáimról annyit szeretnék írni, hogy születésem óta voltak gondjaim a székletürítéssel. Gyermekkoromban szilva lekvárral és kamilla teával kísérleteztünk. Később a gyermekeim születése után romlott a helyzet, egy műtéti beavatkozásra is sor került. Visszatérve a Herbs méregtelenítő és béltisztító kúrára – a szabadságom ideje alatt kezdtem el alkalmazni, és nem bántam meg. Az első napokban nem történt semmi különös, azt hittem, hogy nem is fog hatni, de a harmadik napon már lett eredménye. A székletem könnyen ürült, a térfogata nagyobb volt, mint a Herbs béltisztítás alkalmazása előtt. Nagyon komoly megkönnyebbülést okozott. Utána már naponta volt székletem, volt, amikor többször is, ez azonban szépen beállt.
A kúra után az egész testemet légiesebbnek éreztem, némi fogyást is tapasztaltam, és a bőröm is szebb lett. Már végeztem a kúrával, sok-sok gyümölccsel próbálom rendben tartani a székletemet.

Erzsébet, Székesfehérvár , április 16.Ez volt a legszimpatikusabb és árban a legmegfelelőbb

Ágnes
Ágnes

„Sajnos mióta az eszemet tudom problémáim voltak az emésztésemmel. Örömünnep volt, ha egy héten kétszer el tudtam menni wc-re. Csak akkor javult a helyzet, ha csak párolt zöldségen éltem. Egészséges, viszont nagyon egyoldalú táplálkozás. Úgy éreztem főként a pékáruk (kenyér) az ellenségeim. Sohasem tudtam sokat enni, de mindig is nagyobb volt a hasam, mint amennyit valójában ettem. Így már régóta szerettem volna egy salaktalanító kúrát. Már orvosi beavatkozásra is gondoltam. Megvannak erre a megfelelő módszerek. Méregtelenítésre is rég szerettem volna rászánni magam, de valahogy nem vonzott a napokig, hetekig való koplalás.

A tévében láttam egy nőt, aki egy méregtelenítő és salaktalanító kúrán vett részt és azt nyilatkozta, hogy amióta csinálja, rendben van az emésztése és jobban érzi magát, sőt még fogyott is. Ekkor úgy döntöttem rákeresek az interneten. Ekkor találtam meg a Herbs méregtelenítő és béltisztító kúrát, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Más cégek hirdetéseit is elolvastam, de ez volt a legszimpatikusabb és árban a legmegfelelőbb.

Az első három hétben nagyon puffadtam. Viszont minden másnap tudtam wc-re menni. Mikor már elviselhetetlenné vált a puffadásom, beszéltem egy ismerősömmel, aki szintén szedett már hasonló szert és azt ajánlotta, hogy igyak ennél sokkal többet. Így ma már több mint 3 liter folyadékot fogyasztok egy nap. Viszont sokkal jobban érzem magam, nem puffadok, bár a hasam még mindig nagyobb picivel, mint szokott lenni, de ez egyáltalán nem nagy áldozat a cél érdekében. Nem esik nehezemre sokat inni, már szinte kívánja is a szervezetem. Minden nap van egyszer, néha kétszer székletem, ami mennyiségében felülmúlja minden várakozásomat. Nagyon keveset tudok enni. Szerintem a rostok eltelítenek. Ha mégis kicsivel többet eszem, akkor már nem érzem jól magam, feszül a hasam. Úgyhogy mindenből kis adagot eszem. Így fogytam is néhány kilót.”

Ágnes, Budapest , Április 30.Köszönöm a Herbsnek ezt a csodálatos terméket

Katalin
Katalin

Nagyon meg vagyok elégedve a kúrával. Jó ideje jártam már természetgyógyászhoz fül akkupunkútára mivel az évek során a vizsgaidőszakokban feljött plusz kilóktól nem sikerült megszabadulni, pedig mindenféle diétát kipróbáltam és sokat sportoltam is, de semmi változás nem történt, ekkor említette természetgyógyász barátom, hogy valószínűleg teljesen le van lassulva az anyagcserém, természetesen ezt éreztem is, hiszen nagy wc-re örültem, ha minden más nap el tudtam menni, akkor sem éreztem megkönnyebbülést. Ezért megrendeltem a Herbs rostkeveréket. Az első héten kicsit felfújódott a hasam és nem éreztem különösebb változást, meg is ijedtem, hogy nekem ez sem hat. De nem szegte a kitartásom és folytattam a szedését szerencsére. A második héttől kezdve, mint akit kicseréltek.Normálisan tudtam menni wc-re, megkönnyebbültem és a fogyás is beindult. Nem utolsó sorban energikusabbnak érzem magam, ezért úgy döntöttem megcsinálom az egész kúrát, mert ha magában a rostkeveréknek ilyen hatása volt, gondolom mennyire sikeres lesz az egész kúra végigcsinálása, ezért köszönöm a Herbsnek ezt a csodálatos terméket, mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek hasonló problémái vannak.

Katalin, Gödöllő , Május 9.Natural Herbs
A német minőségű Herbs Program,
100%-ban természetes méregtelenítő program, vegetáriánusok is fogyaszthatják
Herbs Program

Raktárkészletről rendelhető!
Szállítás a megrendeléstől számított 48 órán belül!

GMO mentes összetevők Természetes összetevők Herbs Program

3 csomag Herbs program
16.990 Ft/csomag
1 fő részére 3 hónapra elegendő adag!
Megtakarítás: 5.730 Ft
Megveszem
2 csomag Herbs program
17.990 Ft/csomag
1 fő részére 2 hónapra elegendő adag!
Megtakarítás: 1.820 Ft
Megveszem
1 csomag Herbs program
18.900 Ft/csomag
1 fő részére 1 hónapra elegendő adag.
Megveszem
RENDELJEN GARANCIÁVAL! Csatlakozzon a több mint ezer elégedett vásárlónkhoz, akik már megrendelték ezt a terméket. A Natural Herbs a németországi DrNatura cég exkluzív terméke. Made in Germany.