Herbalia Rost Herbalia Rost méregtelenítő
4.6 17
17.990 Ft 25.880 Ft
A Herbs Rost egy méregtelenítőszer, amely segít megtisztítani a szervezetünket a lerakódott káros anyagoktól, illetve pótolni a szükséges vitaminokat és nyomelemeket.
Herbalia 06 70 518 2797 info@natural-herbs.eu
Nyelválasztó
DEUTSCHE QUALITÄT ®
Herbalia Rost méregtelenítő
  info@natural-herbs.eu
  06 70 518 2797
Natural Herbs Vélemények
0 db
Herbalia
Ft

Egészségünket óvja a mindennapos méregtelenítés

Egészségesnek látszani nem ugyanaz, mint annak is lenni. Gondoljunk bele, mennyi időt, pénzt és energiát áldozunk külsőnk megszépítésére: hiszen minden nap tisztálkodunk, drága krémekkel kenjünk a bőrünket, kímélő samponokkal és hajkondicionálókkal ápoljuk hajunkat, gondosan ügyelünk a körmeinkre és a fogainkra, igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy jó vonzóak és ápoltak legyünk, mindazonáltal egészséges benyomást próbálunk kelteni. Ugyanígy foglalkozunk a belsőnk tisztán tartásával, azáltal, hogy kitakarítjuk a szervezetünkből a mérgeket? Törődünk egyáltalán a rendszeres méregtelenítéssel? Eszünkbe jutott valaha is a méregtelenítő kúra fogalma? Nemleges válasz esetén itt az ideje a méregtelenítésnek, ami az első lépés az egészségünk érdekében, továbbá az elvárt életminőségünk megőrzése, esetleg visszaszerzése érdekében. A korszerűen és alaposan elvégzett méregtelenítés nagyon fontos szerepet kap a betegségmegelőzésben, mindemellett segít a már kialakult –mindenekelőtt az emésztőrendszeri– problémák megszüntetésében.

Mi okozhatja ezt és miért válhat hasznunkra a méregtelenítés? Mindenekelőtt a nem megfelelő táplálkozás a bűnös, főként az állati zsírokban, finomított fehér cukorban, valamint a szénhidrátokban és káros adalékanyagokban gazdag élelmiszerek, valamint az agyon cukrozott szénsavas italok fogyasztása miatt. Akkora mennyiségű toxin jut a szervezetünkbe a mai modern világban, amellyel a természetes önméregtelenítő folyamatok már képtelenek megbirkózni. A gyógyszeres kezelések után visszamaradó gyógyszermaradványok nagy mértékben elősegítik a toxinok túlzott jelenlétét a szervezetben, illetve a stressz és a mozgásszegény életmód is tovább ront az állapotunkon.

A nem megfelelően működő önméregtelenítés következtében a szervezetbe jutó mérgek idővel túlzott mértékben felhalmozódnak, ezzel károkat okozva elsősorban a májban, aztán a vesékben, az emésztőrendszerben, és kiváltképp a vastagbélben, ahol a bélflóra egyensúlyát felborítva újabb betegségek alakulhatnak ki. A bélflóra egyensúlya ha felborul, közvetlenül befolyásolja az immunrendszer működését. Érdemes tudni, hogy a vastagbelünkben található az immunsejtek közel 70 százaléka, a mikroorganizmusok túlzott elszaporodása a szervezetünk ellenálló képességének meggyengülésével párosul.

Kijelenthető, hogy a méregtelenítő kúra fontos, sokan azonban azt gondolják, hogy ez fájdalmas és megterhelő, nem biztos, hogy hatékony, netán lemondásokkal jár. A jó hír az, hogy ez nem így van, a növényi összetevőkből álló Herbs Rost méregtelenítés segítségével könnyedén megszabadulhatjuk szervezetünket a lerakódott mérgektől és salakanyagoktól. Mindemellett a tudományos kutatások eredményeit felhasználva és egyedi összetételének köszönhetően, a Herbs Rost méregtelenítő kúra hatékonyan közreműködik a bélflóra egyensúlyának helyreállításában, továbbá a hiányzó tápanyagok pótlásában is segít.

A Herbs Rost méregtelenítő kúra legfontosabb összetevőiről itt olvashat részletesebben:
Fokhagyma, Articsóka, Chlorella, Máriatövis.

Amikor szükséges lehet a méregtelenítés

A szervezetünkben felhalmozódott mérgeknek konkrét tünetei lehetnek. A méregtelenítés elvégzésére utalhatnak a következő panaszok:

 • Krónikus székrekedés

 • Gyakori hasmenés

 • Kiálló has, túlsúly

 • Visszatérő puffadás

 • Reflux

 • Gyomorégés

 • Gyakran lepedékes nyelv

 • Ok nélküli fáradékonyság

 • Levertség

 • Rossz közérzet

 • Visszatérő fejfájás

 • Krónikus hasfájás

 • Candida-fertőzés

 • Anyagcserezavarok

 • Bélgörcsök

Szintén kezeljük intő jelként, ha gyakran szenvedünk fertőző megbetegedésekben, hiszen ennek hátterében az immunrendszer gyengesége lehet, melyet közvetett módon a méreganyagok is okozhatnak. A rendszeres méregtelenítő kúra hiányában felhalmozódnak a toxinok, ami a külsőnk megváltozásával jár. Például: pattanások megjelenése, a fénytelen, vagy zsíros haj, a töredezett körmök. Ne gondoljuk, hogy a méregtelenítés elhanyagolható, komolyan kell venni az emésztőrendszerbe jutó mérgeket, hiszen a vastagbélrák kockázata ezek hatására jelentősen megnő!

Paraziták és méregtelenítés

A méregtelenítés fontossága egyben az élősködők elleni harcról is szól. Ne hogy azt gondoljuk, hogy bennünk nem lakozhatnak paraziták: a nem gondosan megmosott zöldségek és gyümölcsök, a rosszul vagy nem kellően átsütött húsok, de még a házi kedvenceink is okozhatnak parazitafertőzést! A fránya bélparaziták a bélrendszerben megtapadó salakanyagban telepednek le, sajnos „megdézsmálják” a felszívódásra váró tápanyagokat, és anyagcseréjük során olyan méreganyagokat termelnek, ami az emberi szervezetre nézve komoly problémákkal járhat. A gondosan megválasztott méregtelenítő kúra segítségével nagy biztonsággal megszabadulhatunk a kukacoktól, illetve férgektől és petéiktől, a méregtelenítés épp ezért is olyan fontos.

Hogyan működik a Herbs Rost méregtelenítés?

A sikeres méregtelenítés legfontosabb szavai: a hatékonyság, a kíméletesség és az egyszerű használhatóság. Jelen feltételeknek hiánytalanul megfelel a Herbs Rost kúra, amely eltávolítja a méreganyagokat, és eközben egyáltalán nem terheli meg a szervezetet. Használata roppant egyszerű, alkalmazása során nincs szükség éhezésre, de diétázni sem kell. A Herbs Rosttal végzett méregtelenítés ideje alatt nem kell megváltoztatni a megszokott napirendünket, hiszen a kúra egyáltalán nem befolyásolja az életritmusunkat. Miden a megszokott ütemben zajlik, kivéve, hogy a Herbs Rost eközben fájdalommentesen kitisztítja a bélrendszert, segít megszabadítani a mérgektől és a parazitáktól, sikeresen felgyorsítja a tehermentesített máj és vesék regenerálódását, valamint megkönnyíti az elégtelen felszívódás hatására kialakuló tápanyaghiány megszüntetését. Különleges összetevőinek köszönhteően a szervezetben lezajló természetes méregtelenítés produktivitását is növeli.

A méregtelenítés ideje

Egyes betegségek kialakulását úgy előzhetjük meg, ha megőrizzük a testi és mentális egészségünket, a méregtelenítés elvégzése évente kétszer, tünetmentesség esetén is erősen ajánlott mindenkinek. A javasolt időpont a méregtelenítő kúra elvégzésére a tavasz és az ősz, de érdemes tudni, hogy a Herb Rost kúra, egyedi összetételének köszönhetően az év bármely szakában ugyanolyan hatékonysággal elvégezhető. Ha a kellemetlen tüneteket már tapasztaljuk, azonnal kezdjük el a méregtelenítést. Abban az esetben, ha gyulladásos emésztőrendszeri betegségben szenvedünk, esetleg vastagbéldaganatot diagnosztizáltak, a kúra elvégzéséről mindenképpen kérjük ki orvosunk véleményét!

Beszeda Gábor

„Mindenkinek ajánlom a Herb Rostot, annak is, akit már utolértek az emésztési panaszok, és azoknak is, akik szeretnék ezeket elkerülni. Biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni”

Fontos számomra az egészséges életmód, igyekszem minden nap mozogni, rendszeresen sportolok, odafigyelek az étrendemre. Ennek ellenére egyre többször éreztem magam fáradtnak, aminek nem értettem az okát, ezért egy ismerős természetgyógyászhoz fordultam. Ő állapította meg, hogy a bélműködésem nem megfelelő, és a bélflórám is károsodott, ezért kisebb emésztési zavaraim vannak!
Kerestem a megoldást, így találtam rá véletlenül az interneten a Herbs Rostra, amivel sikerült megszüntetni a problémáimat. Eleinte magam sem hittem abban, hogy a méregtelenítés segíteni fog, de a kétségeim már az első héten szertefoszlottak. Egyszerűen jobban éreztem magam a bőrömben! Rengeteget javult a közérzetem, több lett az energiám, a korábbi fáradékonyságot mintha elfújták volna. Bevallom, azóta még jobban megnézem, hogy mit eszek, ahogyan a rendszeres méregtelenítést is beillesztettem az életembe. Számomra a Herbs Rost méregtelenítés sikertörténet, ezért is mondtam igen, amikor arra kértek, hogy osszam meg másokkal is a tapasztalataimat a termékről.

Beszeda Gábor

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat
06 70 518 2797

Szakértőink

Dr. Madarász Éva

Dr. Madarász Éva gasztroenterológus

Több éves szakorvosi tapasztalatommal ajánlom ezt a terméket,életkortól és nemtől függetlenül mindenkinek! Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal üzenetben az info@meregtelenites-herbalia.info email címen! 48 órán belül válaszolok!