Herbalia Rost Herbalia Rost méregtelenítő
4.6 17
17.990 Ft 25.880 Ft
A Herbs Rost egy méregtelenítőszer, amely segít megtisztítani a szervezetünket a lerakódott káros anyagoktól, illetve pótolni a szükséges vitaminokat és nyomelemeket.
Herbalia 06 70 518 2797 info@natural-herbs.eu
Nyelválasztó
DEUTSCHE QUALITÄT ®
Herbalia Rost méregtelenítő
  info@natural-herbs.eu
  06 70 518 2797
Natural Herbs Vélemények
0 db
Herbalia
Ft

A Herbs® program használati útmutatója

Első 5 nap 6 - 30 nap 31 - 60 nap 61 - 90 nap
Reggel: 2 Herbalia kapszula
1/2 kanál Herbs rost
4 Herbalia kapszula
1 kanál Herbs rost
4 Herbalia kapszula (ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)
1 kanál Herbs rost
4 Herbalia kapszula (ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)
1 kanál Herbs rost
Napközben: Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva
Este: 1 csésze Herbs Tea alvás előtt 1 csésze Herbs Tea alvás előtt 1 csésze Herbs Tea alvás előtt (ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki) 1 csésze Herbs Tea alvás előtt (ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)

A Herbs Intenzív Belső Tisztító Program az alábbi három termékből áll, melyek több irányból segítik elő az ideális egészség és életerő elérését:

1) Herbs Belső Tisztító (rost)
2) Herbs Anti-Parazita készítmény (vegetáriánus kapszulák)
3) Herbs Tea a rendszerességért és a méregtelenítésért (gyógyteafű)

A Herbs Belső Tisztító elsődleges összetevője a psyllium. A psyllium egy természetes duzzasztóanyag, amely 60-70%-ban tartalmaz oldható rostot nyolcszor annyit, mint a zabkorpa. A psyllium egy szivacsos, zselészerű anyagot hoz létre a belekben, ezáltal segít kivonni a méreganyagokat. A bevitt folyadék megkötésével a rost fellazítja és kimozdítja a lerakódott salakanyagokat a vastagbél redőiből és hasadékaiból. A tiszta vastagbél meggátolja a káros baktériumokat és a parazitákat, hogy az emberi ürüléken élősködjenek. A legtöbb kereskedelmi psyllium kiegészítő általános minőségű psylliumot tartalmaz. Ezzel szemben a Herbs a legjobb minőségű psylliumot tartalmazza, ami napjainkban beszerezhető. Ez az egyik oka annak, hogy a Herbs hatásosabb, mint bármely másik rost termék. Ráadásul, túl a psylliumon, a Herbs rost 15 olyan alapvető gyógynövényt is tartalmaz, amelyek mind fontos szerepet töltenek be a vastagbél átfogó megtisztításában. Ezen gyógyfüvek az Egyesült Államok legjobb forrásaiból származnak, és minőségileg szintén a prémium kategóriába tartoznak.

Herbs Béltisztító folyamatos használata biztosítja, hogy a bélben képződött nyálka, a méreg- és a salakanyagok ne zárják el az emésztőrendszert. Segít tisztán tartani a vastagbelet, és elősegíti a salakanyagok szabad és hatékony kiürülését. A rost szintén elősegíti egészséges szinten tartani a bélflórát.

A Herbs Anti-parazita Táplálékkiegészítő 18 olyan kiváló minőségű növény hatékony kombinációja, melyeket tradícionálisan élősködők, azok petéinek és kikelt lárváinak a szervezetből történő eltávolítására használtak. Hatásos, mégis biztonságos, ugyanis a felnőtt szervezetet nem terheli meg. Fontos, hogy a Herbs nem ajánlott terhes illetve szoptatós anyáknak, vagy 18 év alatti gyermekeknek. (A 3 év feletti gyermekeknek a Herbs Jr. ajánlott.) A Herbs kapszulát három hónapon keresztül folyamatosan lehet fogyasztani, majd három hónap szünetet kell tartani, mielőtt szedését újra kezdenénk. Amellett, hogy biztonságos, az összetétele miatt elég hatásos is ahhoz, hogy a 2-3 hónapos kúraszerű használata mindenki számára megfelelő eredményt nyújtson.

A Herbs Tea a Herbs Program szerves része. A Herbs Tea hashajtó hatással van a belekre és eközben nem csak a vastagbél, hanem a vese, a máj és a vér méregtelenítését is elősegíti. Nyugtatólag hat az idegrendszerre, ezáltal a tea egy ideális lefekvés előtti ital. A Herbs Tea szennalevelet tartalmaz, használata egyhuzamban legfeljebb három hónapos kúrákra ajánlott, azok közt legalább három hónapos szüneteket tartva. A tea folyamatos használata nem javasolt, mert a vastagbél hozzászokhat a szenna hatásához, és így az összetevők veszíthetnek a testre gyakorolt hatásukból. A kezdeti tisztítást követően a teát alkalomszerűen, az éves tisztítókúra részeként célszerű fogyasztani. A Herbs Tea nem ajánlott terhes ill. szoptatós anyáknak, és 18 év alatti gyermekeknek. Egy hatásos és átfogó belső tisztításhoz mind a három termék folyamatos, egyidejű fogyasztása szükséges. Az egész program hosszú távon való használata nem javasolt, de ha már befejezte a kezdeti, 2-3 hónapos tisztítást, akkor a Herbs rostot továbbra is napi szinten fogyaszthatja. Ez különösen ajánlott, ha az étrendje nem tartalmaz megfelelő mennyiségű diétás rostot. Egy adag Herbs 8 gramm diétás rostot tartalmaz (a javasolt napi bevitel egyharmadát), így a napi két adag fogyasztása hosszabb időn keresztül is alkalmazható. A Herbs pornak nincs semmiféle függőséget okozó hatása és teljes mértékben biztonságos.

A Herbs Program használata

Az első 5 nap során:
Reggel:
1. lépés: Herbs kapszulák

Éhgyomorra, vegyen be 2 Herbs kapszulát egy pohár vízzel. Fontos: az alábbiakban az egy pohár 2.5 dl szénsavmentes ásványvizet fog jelenteni. A tisztítás során legalább napi 8 pohár (2 liter) tiszta (szűrt vagy palackozott) vizet kell meginni.

2. lépés: Herbs Belső Tisztító

Körülbelül 15 perccel a Herbs kapszulák bevétele után következik a Herbs Belső Tisztító. A mellékelt mérőkanalat használva, keverjen el fél kanál Herbs port egy pohár tetszés szerinti folyadékkal. Lehetetlen, hogy egy gyógyfüves rostkeverék egyszerre legyen nagyon finom és hatásos is. (Majdnem minden gyógyfüves por keserű, ezért szokták kapszulák formájában árulni.) Véleményünk szerint a Herbs por a legfinomabb, első osztályú rost a piacon, ugyanakkor lehet, hogy ízletesebbnek fogja találni gyümölcslével elkeverve, mint sima vízzel. Gyorsan fogyassza el a rostkeveréket, mert ha sokáig hagyja állni, nagyon sűrűvé válik és újabb adagot kell elkészíteni. Öblítse le egy pohár (2.5dl) szénsavmentes ásványvízzel.

A rost elfogyasztása után néhány perccel már el is fogyaszthatja reggelijét. Ha nem sietős a dolga, tovább is várhat vele, hiszen lehet, hogy rövidesen hívja majd a természet. Amennyiben előírt gyógyszereket vagy egészségügyi táplálékkiegészítőket is szed, a kívánt hatás érdekében azok bevitelét különítse el a rostital fogyasztásától előtte vagy utána 1-2 órával. Kérdezze meg az orvosát, ha nem biztos benne, hogyan kell ezt megtenni.

Napközben:
3. lépés: Szénsavmentes ásványvíz

A víz egyik kulcsfontosságú összetevője a Herbs programnak. Ahhoz, hogy a tisztítás a lehető leghatékonyabban menjen végbe, naponta legalább 8 pohár (poharanként 2.5dl) tiszta (szűrt vagy palackozott) vizet kell elfogyasztani. Ez 2 liter vizet jelent naponta. Ennél lényegesen többet nem célszerű fogyasztani, hacsak épp nincs nagy forróság, vagy komoly fizikai munkát végez, esetleg fokozott mértékben izzad. Egyeseknek ez nagyon sok vizet jelent, de ahogy víz nélkül a testet lehetetlen kívülről megtisztítani, ugyanúgy lehetetlen belülről is. A bevitt rostok okozhatnak szorulást is, ha fogyasztásuk közben nincs megfelelő mennyiségű vízbevitel. A program során ihat gyümölcslevet vagy gyógyteát is, de egyik sem helyettesíti azt a 8 pohár vizet, amelyet minden egyes nap el kell fogyasztania.

Este:
4. lépés: Herbs Tea

Lefekvés előtt áztasson egy tasak Herbs Tea-t egy pohár forró vízben, a kezdetekben csak 1-2 percig. (Soha ne mikrohullámú sütőben melegítse a vizet!) Ez a speciális formula segít a vacsora megemésztésében, biztosítja a megfelelő anyagcserét, tisztító hatással van a májra, a vesére és a belekre, továbbá ellazítja a testét, hogy kellemes, pihentető alvásban legyen része. Teljesen normális dolognak számít, ha reggel erős ürítési késztetést és enyhe görcsöket érez, főleg az első napokban. A Herbs Tea könnyed összehúzódásokat eredményez a belekben, ezzel segít megszabadulni az ürüléktől, a lerakódásoktól és az élősködőktől.

A 6-30 nap során
(vagy amíg a teljes tisztulást el nem érjük, amely általában 90 napot is igénybe vesz)

Reggel: 1. lépés: Herbs kapszulák

Éhgyomorra, vegyen be 4 Herbs kapszulát egy pohár szénsavmentes ásványvízzel.

2. lépés: Herbs Belső Tisztító

Körülbelül 15 perccel a Herbs kapszulák bevétele után következik a Herbs Belső Tisztító. A mellékelt adagolókanalat használva, keverjen el 1 kanál Herbs port egy pohár tetszés szerinti folyadékkal. Gyorsan fogyassza el a rostkeveréket, mert ha sokáig hagyja állni, nagyon sűrűvé válik és újabb adagot kell elkészíteni. Öblítse le egy pohár (2.5dl) vízzel azt.

Napközben:
3. lépés: Szénsavmentes ásványvíz

A nap során célszerű minél jobban eloszlatni a vízfogyasztást. Kezdheti a napot 2 pohár víz elfogyasztásával, egyet a Herbslal és egyet a Herbs rostokkal, a maradék hat poharat pedig igya meg napközben. Mint korábban említettük, naponta körülbelül 2 liter vizet kell elfogyasztani ahhoz, hogy a rostok szivacsként működhessenek és megkössék a méreganyagokat, majd végül kimossák a szervezetből.

Este:
4. lépés: Herbs Tea

Lefekvés előtt 2-6 percig áztasson egy tasak Herbs Teát egy pohár forró vízben. (Soha ne mikrohullámú sütőben melegítse a vizet!) A Herbs Tea áztatási idejét mindenkinek a saját testéhez kell igazítania. Az, hogy milyen hosszú ideig áztatja a teát, hatalmas különbséget jelenthet a következő reggel. Egyeseknek már egy 1-2 perces áztatás is erős reggeli késztetést okozhat, másoknak viszont akár egy 6-10 perces áztatás is szükségeltetik ahhoz, hogy el tudják érni ugyanazt az eredményt. A tippek között még sok további jó ötletet találhat a Herbs Tea használatával kapcsolatban.

A 30-60, vagy 90 nap során

A tisztítás második hónapjának megkezdése előtt javasolt egy 5-napos szünetet tartani a Herbs kapszulát és a Herbs Tea-t illetően. Ekkor csak a Herbs rostot ajánlott fogyasztani. A hatodik napon ismét el lehet kezdeni a 4 Herbs kapszula és az esti tea alkalmazását. A szünet során a szervezet kicsit kipiheni magát, és az élősködőkre is egy nagyobb sokkhatás vár (amennyiben még jelen vannak), ha ismét elkezdi a 4 Herbs kapszula szedését.

A Vitalitas Max® program használati útmutatója

1 - 30 nap 31 - 60 nap 61 - 90 nap
Napközben: 2db Vitalitas Fit kapszula

2db Vitalitas Multi tabletta

2-3liter szénsavmentes ásványvíz
2db Vitalitas Fit kapszula

2db Vitalitas Multi tabletta

2-3liter szénsavmentes ásványvíz
2db Vitalitas Fit kapszula

2db Vitalitas Multi tabletta

2-3liter szénsavmentes ásványvíz
Este: 2db Vitalitas Flora tabletta 1órával vacsora után vagy lefekvés elött 2db Vitalitas Flora tabletta 1órával vacsora után vagy lefekvés elött 2db Vitalitas Flora tabletta 1órával vacsora után vagy lefekvés elött

Egyéb fontos kiegészítő információ:

  1. A Vitalitas Multi tablettáknál főétkezés közbeni bevételekor érhető el a legoptimálisabb felszívódás.
  2. A Vitalitas Multi, valamint a Vitalitas Flora termékek hosszú távú, mindennapos fogyasztása ajánlott.

A Herbs® és a Vitalitas Max® perogramok együttes használata

Első 5 nap 6 - 30 nap 31 - 60 nap 61 - 90 nap
Reggel: 2 Herbs kapszula
1/2 kanál Herbs rost
4 Herbs kapszula
1 kanál Herbs rost
4 Herbs kapszula (ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)
1 kanál Herbs rost
4 Herbs kapszula (ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)
1 kanál Herbs rost
Napközben: 2db Vitalitas Fit kapszula

2db Vitalitas Multi tabletta

2-3liter szénsavmentes ásványvíz
2db Vitalitas Fit kapszula

2db Vitalitas Multi tabletta

2-3liter szénsavmentes ásványvíz
2db Vitalitas Fit kapszula

2db Vitalitas Multi tabletta

2-3liter szénsavmentes ásványvíz
2db Vitalitas Fit kapszula

2db Vitalitas Multi tabletta

2-3liter szénsavmentes ásványvíz
Este: 2db Vitalitas Flora tabletta 1órával vacsora után vagy lefekvés elött

1 csésze Herbs Tea alvás előtt
2db Vitalitas Flora tabletta 1órával vacsora után vagy lefekvés elött

1 csésze Herbs Tea alvás előtt
2db Vitalitas Flora tabletta 1órával vacsora után vagy lefekvés elött

1 csésze Herbs Tea alvás előtt (ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)
2db Vitalitas Flora tabletta 1órával vacsora után vagy lefekvés elött

1 csésze Herbs Tea alvás előtt (ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)

Egyéb fontos kiegészítő információ:

  1. Vitalitas az Herbs Programmal együtt fejti ki legjobban hatását azoknál, akik már elvégeztek (az elmúlt 6-12 hónapban) egy Herbs Programot. Ha csak Vitalitas Programot rendelt, ajánljuk, hogy Herbs Programmal együtt kezdje a kúrát, amennyiben első alkalommal méregtelenít. Ennek oka, a következő, míg a belek meg nem tisztulnak, a nyomelemeket és tápanyagokat nem tudják megfelelően hasznosítani. Tehát, hogy a lehető leghatásosabb legyen a Vitalitas Program, először kezdje el a Herbs Programmal együtt vagy miután befejezte azt.
  2. A Herbs és a Vitalitas Program együttes alkalmazása a jelenleg elérhető leghatékonyabb méregtelenítő kúra a teljes szervezet számára. A két program már az első naptól együtt használható, de ezt csak jó egészségi állapotú és/vagy testüket rendszeresen méregtelenítő emberek számára ajánlott. Ha egészségi állapota átlagos netán gyenge, vagy még korábban soha nem méregtelenítette szervezetét, akkor csak a Herbs Programot ajánljuk az első hónapban lehetőleg a Vitalitas flora tablettával kombinálva. Csak ezután fogyassza együtt a Herbs és Vitalitas programokat.

Mi az a Herbs Rost és hogyan segít?

 

A mindennapi életben nagyon fontos a szervezet méregtelenítése, amely révén hosszú távon megőrizhetjük egészségünket. Ebben segít nekünk a Herbs Rost, amely rendszeresen alkalmazva hatékonyan képes a bélflóra egészségének helyreállítására, a toxikus anyagok eltávolítására a szervezetből, ezzel együtt a betegségek és fertőzések megelőzésére.

A doboz 460 gramm rostot tartalmaz, ami egy főre egy havi adagot jelent, vegetáriánusok is fogyaszthatják. A Herbs program két részből áll, rost és kapszula, ellenben azokkal a csodaszerekkel amelyek azt ígerik, hogy egy termékben megoldanak mindent! Az efféle termékek vitaminjai és antioxidánsok elveszítik hatásukat mire a bélrendszerbe kerülnek, ezáltal lényegesen kisebb mennyiségben szívódnak fel a szervezetünkbe, így nem garantálható az elvárt hatás! Pontosan erre szolgál a kapszula külső védőburka, mely csak a bélrendszerbe kerülve oldódik fel.
Olvassa el részletesen a Wikipédián( "Tabletták a szervezeten belül" résznél )

A Herbs Rost segítségével megakadályozhatjuk, hogy a mindennapi étkezés és általában a modern életmód következtében a szervezetbe bejutó mérgező anyagok lerakódjanak és felhalmozódjanak. A Herbs Rost számos természetes tápanyagot tartalmaz, amelyek a szervezetbe jutva segítik a vitaminok és más jótékony hatású anyagok beépülését.

Ha a méregtelenítést elhanyagoljuk, az komoly gondokat okozhat szervezetünkben – hasmenés vagy éppen székrekedés léphet fel, ezeket pedig számos kellemetlen tünet kísérheti, mint a hasfájás, a fejfájás, a bőrkiütések, a puffadás és más bélproblémák, emésztési rendellenességek.

A fenti összetevőkröl az alábbi wikipédia oldalakon olvashat részleteseben:
Fokhagyma, Articsóka, Chlorella, Máriatövis.

A Herbs Rost tartalmazza azokat a természetes, jótékony hatású anyagokat, amelyekre a szervezetnek feltétlenül szüksége van a hosszú és egészséges élethez, de a mindennapok során nem feltétlenül jutunk hozzájuk.

Jót tehet az is, ha sok folyadékot, esetleg gyógyteát fogyasztunk, vagy odafigyelünk arra, hogy ne gyorséttermekben táplálkozzunk, hanem rostokban gazdag, ellenőrzött forrásból származó élelmiszereket vegyünk magunkhoz. Ugyanakkor mindez még nem garantálja a bélflóra egészségét, így a Herbs Rost óriási segítség lehet a mindennapokban.

A Herbs Rost jótékony hatásai:

  • Kitisztítja a méreganyagokat a szervezetből

  • Helyreállítja az emésztést

  • Megelőzi a kórokozók bejutását, elszaporodását

  • Hatékony a bélflóra zavarai következtében fellépő tünetek enyhítésében

A Herbs Rost a nagy szenzációként beharangozott csodaszerekkel ellentétben nem ígéri, hogy néhány nap alatt elvégzi a szervezet teljes méregtelenítését. Ez nem is lenne lehetséges úgy, hogy a szervezet egészségét megőrizzük. A méreganyagok kiürülése egy olyan folyamat, amely fokozatosan zajlik. A szervezet normális esetben ezt naponta hatékonyan végzi – a Herbs Rost ennek a rendszerességnek a helyreállításában segít.

A Herbs termékének segítségével a toxinok eltávolítása és a szervezet által igényelt jótékony hatású tápanyagok, prebiotikumok visszapótlása néhány hónap alatt megtörténik. Ezalatt az idő alatt tüneteink elmúlnak, szervezetünk belső egyensúlya helyreáll, és vitalitásunk is visszatér.

A Herbs Rost kúraszerűen alkalmazandó két-három hónapon keresztül, amely idő alatt szervezetünk megterhelése nélkül üríti ki a méreganyagokat. A kúra bizonyos időközönként, fél vagy egy évenként megismételhető, hogy továbbra is fenntartsuk az egyensúlyt.

A Herbs Rost alkalmazásának titka a fokozatosság. Az első négy napon elegendő mindössze egyetlen evőkanálnyit elkeverni valamilyen folyadékban, például vízben. Az ötödik naptól kezdve azután átállhatunk a két csapott evőkanálnyi mennyiségre, és a kúra hátralévő részében ehhez tarthatjuk is magunkat.

Fontos, hogy a kúra során odafigyeljünk a rendszerességre, ne felejtsük el bevenni a terméket, csak így garantálható ugyanis a szervezet számára szükséges jótékony hatású anyagok hatékony visszapótlása, és ezáltal a bélrendszer működésének helyreállítása.

A kúra hónapjai során a felhalmozódott káros anyagok, lerakódások eltávoznak, mi pedig visszanyerjük életerőnket és vitalitásunkat. Fontos azonban, hogy ha kifejezetten valamilyen betegségre szedjük a szert, még a kúra megkezdése előtt mindenképpen konzultáljunk kezelőorvosunkkal.

Herbs® Rost

Mennyiségi kedvezmény
1 db 2 db 3 db vagy több
12 900 Ft 12 400 Ft 11 900 Ft
Kosárba rakom

Milyen gyógyösszetevőket tartalmaz a Herbs Rost?

Psyllium

Az útifűfélék (Plantaginaceae) az ajakosvirágúak (Lamiales) rendjébe tartozó igen heterogén, kozmopolita növénycsalád. Főként mérsékelt égövi lágy szárú növények, cserjék és vízinövények tartoznak ide... tovább

Chlorella algapor

A chlorella igen jó hatással van az immunrendszerre, serkenti a fehérvérsejtek termelését. Gazdag vitaminforrásként serkenti a vörösvérsejtek termelődését is, valamint az artériák tágulását, így a szervezet számára jobb oxigén-ellátottságot biztosít és fokozza az anyagcserét.

Psyllium

A fokhagyma (Allium sativum) az amarilliszfélék családjába tartozó faj. Gyógy-, és fűszernövény, melynek hagymagumója fogyasztható. A modern orvostudomány igazolta a fokhagyma vérnyomás csökkentő, baktérium- vírus- és gombaellenes, emésztést elősegítő, bélfertőtlenítő, bélféregűző, epe- és májműködést elősegítő hatását...tovább

Psyllium

Az articsóka (Cynara cardunculus vagy Cynara scolymus) Észak-Afrikában őshonos fészkesvirágú zöldség- és gyógynövény. Serkenti a máj szöveteinek regenerálódását, epehajtó, csökkenti a koleszterinszintet, segíti az emésztésttovább

Almapektin

A pektin (E440) egy heteropoliszacharid (szénhidrátokkal rokon vegyület), melyet a magasabb rendű szárazföldi növények (húsos gyümölcsök például alma, körte; valamint húsos gyökerek például sárgarépa, murok) sejtfalából állítható elő... tovább

Xylit

A xilitol (az ógörög ????? xylon ’fa(anyag)’ + -itol ’cukoralkoholok jelölésére szolgáló végződés’ összetétele; régebbi kémiai helyesírás szerinti neve xilit)[3] a xilóz nevű aldopentózból származtatható cukoralkohol, amit édesítőszernek használnak... tovább

Lenmag-liszt

A len (Linum usitatissimum L.) Népies nevei: kultúrlen, termesztett len, házi len. A lenfélék (Linaceae) családjába tartozik. A növény rostjáért és olajos magjáért termesztett, 30–80 cm magas növő, egyéves, kékvirágú, haszon-, és gyógynövény... tovább

Papain

A papaja vagy dinnyefa gyümölcse bizonyos emésztési zavarok (gyomorsav-elégtelenség, emésztési problémák miatt kialakuló migrén, felfúvódás, hasnyálmirigy-elégtelenség) kezelésére is ajánlott... tovább

Inulin

Az inulinok természetben előforduló poliszacharidok, melyek számos növényfajban megtalálhatóak.[1] Nevét az örvénygyökér (Inula) növénynemzetségről kapta... tovább

B1-vitamin

A tiamin vagy B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok és alkoholok lebontásához és átalakításához, valamint a szívizom és idegsejtek megfelelő működéséhez szükséges... tovább

B2-vitamin

A riboflavin (INN) (E101), vagy más néven B2-vitamin, egy könnyen felszívódó, vízben oldódó, az állatok egészségének fenntartásához nélkülözhetetlen anyag... tovább

B3-vitamin

A niacin (INN), nikotinsav (IUPAC: nicotinic acid) vagy B3-vitamin egy olyan vízben oldódó vitamin, melynek jelentős szerepe van a sejtek energia-háztartásában és a DNS-lánc kijavításában... tovább

B5-vitamin

A B5-vitamin, más néven pantoténsav az emberi test minden sejtje számára szükséges anyag. Némely esetben „stresszellenes” vitaminként is emlegetik... tovább

B6-vitamin

A B6-vitamin egy vízben oldódó vitamin. Aktív formája a piridoxál-foszfát (PLP), mely az aminosavanyagcsere számos reakciójában kofaktorként vesz részt... tovább

B12-vitamin

A B12 vitamin vagy B12-vitamin (kobalamin) vízben oldódó vitamin, amely kulcsfontosságú szerepet játszik az agy és a központi idegrendszer működésében, valamint a vérképzés folyamatában. A B-vitamincsoport tagja... tovább

Folsav

A folsav B9-vitamin, M-vitamin. A folsav vízben oldódó vitamin. Nagyon fontos szerepe van a szervezetben, különösen a várandós édesanyáknál.. tovább

Biotin

A biotin, más néven B7-vitamin a vízoldható vitaminok közé tartozó bioaktív vegyület. Kémiai szempontból kéntartalmú heterociklusos, királis karbonsav... tovább

Béta-karotin

A béta-karotin (E160a, INN: betacarotene) a karotin legelterjedtebb formája, mindkét végén ß-gyűrű (ß-jonongyűrű) található. Vörös színű kristályos anyag, lemezekben kristályosodik... tovább

C-vitamin

Az aszkorbinsav (INN: ascorbic acid) egy antioxidáns tulajdonságú szerves sav. Fehér vagy világossárga kristályok formájában jelenik meg. Az aszkorbinsav L-enantiomere más néven C-vitamin... tovább

E-vitamin

A tokoferol, más néven E-vitamin néhány szerves, zsírban oldódó, metillált fenolvegyületet jelöl. Élelmiszerekben antioxidánsként használják E306, E307, E308 és/vagy E309 (a különböző vegyületeknek megfelelően) néven... tovább

Magnézium (Mg)

A magnézium (régi magyar nevén: kesereny) a periódusos rendszer egy kémiai eleme. Vegyjele Mg, rendszáma 12. Az alkáliföldfémek közé tartozik. Ezüstfehér színű könnyűfém... tovább

Cink (Zn)

A cink egy fémes elem, átmenetifém. A rendszáma 30, a vegyjele Zn. A relatív atomtömege 65,38, az elektronszerkezete [Ar]3d104s2. Szobahőmérsékleten kékes színű, rideg, porítható... tovább

Vas (Fe)

A vegyjele Fe, ami a latin ferrum szóból ered, nyelvújításkori neve vasany[1]. Elemi állapotban szürkésfehér, szívós, jól alakítható fém... tovább

Herbs® Vitamin

Mennyiségi kedvezmény
1 db 2 db 3 db vagy több
6 900 Ft 6 400 Ft 5 900 Ft
Kosárba rakom

A Herbs kapszula gyógynövényei hatékonyan méregteleníti a májat, eltávolítja vastagbélből, valamint a szervezet más részeiből az élősködőket és petéiket. A Herbs kapszula 11 kiváló minőségű, kifejezetten a paraziták és lárváik ellen hatékony gyógynövény erejét hasznosítja, kíméletesen és biztonságosan szabadítja meg a szervezetet a kukacoktól, gilisztáktól és férgektől.

Herbs® Tea

Mennyiségi kedvezmény
1 db 2 db 3 db vagy több
5 900 Ft 5 400 Ft 4 900 Ft
Kosárba rakom

Rendszeres székletet biztosít a méregtelenítő Herbs tea. Enyhén támogatja a szervezet természetes méregtelenítő folyamatait. Nem tartalmaz koffeint, nyugtató hatásának köszönhetően, fogyasztása kifejezetten lefekvés előtt ajánlott.

Hogyan működik a Herbs Rost méregtelenítő kúra?

A készítményben található növényi rostok kitisztítják a vastagbelet, eltávolítják belőle a lerakódásokat, a salakanyagokat és a parazitákat, utat engedve az anyagcsere-végtermékek szabad áramlásának. Ezzel megszűnnek az ürítési problémák, mint a székrekedés vagy a hasmenés. A termékben található gyógynövények hatóanyagai segítenek tisztán tartani a beleket a salakanyagok eltávolítása után is, hogy a problémák ne térhessenek vissza. A tiszta bélrendszer az elfogyasztott ételekben található tápanyagok hatékony felszívódásának záloga.

A Herbs Rost tartalmazza mindazokat a vitaminokat, amelyekre a szervezetnek szüksége van. Így akkor sem kell szembesülnünk a hiánybetegségekkel, ha nincs lehetőségünk nap mint nap elegendő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani. A készítményben található prebiotikumok pedig gondoskodnak a bélflóra egészséges működéséről. A táplálékkiegészítő szedése egyszerű, mindössze napi egyszer egy adagolókanálnyi szert kell vízben elkeverve bevenni; fogyasztása kúraszerűen ajánlott.

Űzze ki szervezetéből a méreganyagokat, és előzze meg a betegségeket! Kezdje el a kúrát még ma, és hamarosan már látható is lesz az eredmény. Rendelje meg a Herbs Rost méregtelenítő készítményt, és máris megnyugodhat: ma is tett valamit egészségéért.

Javasolt napi vitaminbevitel

Összetevők USA RDI EU RDA A 2000-ben módosított Élelmiszer- szabályozási Törvény RDA értékei Az 1996-ban elfogadott RDA, amelyre jelenleg is hivatkoznak (prof. Bíró György, OÉTI)
A-vitamin 0,8 mg 0,8 mg 0,8 mg Ffi:0,8 mg Nő:1 mg
B1-vitamin 1,5 mg 1,4 mg 1,4 mg Ffi: 1,4 mg Nő: 1,3 mg
B2-vitamin 1,7 mg 1,6 mg 1,6 mg Ffi: 1,8 mg Nő: 1,5 mg
Niacin 20 mg 18 mg 18 mg Ffi: 18 mg Nő: 15 mg
B6-vitamin 2 mg 2 mg 2 mg 2 mg
B12-vitamin 0,006 mg 0,001 mg 0,001 mg 0,00 mg
C-vitamin 60 mg 60 mg 60 mg 60 mg
D-vitamin 0,005 mg 0,005 mg 0,005 mg 0,005 mg
E-vitamin 10 mg 10 mg 10 mg 12 mg
K-vitamin 0,08 mg     Ffi: Nő:
Folsav 0,4 mg 0,2 mg 0,2 mg 0,2 mg
Biotin 0,3 mg 0,15 mg   Ffi: Nő:
Kalcium 1000 mg 800 mg 800 mg 800 mg
Foszfor 1000 mg 800 mg 800 mg 620 mg
Jód 0,15 mg 0,15 mg 0,15 mg 0,15 mg
Vas 18 mg 14 mg 14 mg Ffi: 12 mg Nő: 15 mg
Magnézium 400 mg 300 mg 300 mg Ffi: 350 mg Nő: 300 mg
Réz 2 mg Nincs javasolt érték 1,4 mg 1,4 mg
Cink 15 mg 15 mg 15 mg Ffi: 10 mg Nő: 15 mg
Mangán 2 mg Nincs javasolt érték 4,0 mg 4,0 mg
Kálium Nincs javasolt érték Nincs javasolt érték 3500 mg 3500 mg
Klór Nincs javasolt érték Nincs javasolt érték 3000 mg 3000 mg
Króm 0,12 mg Nincs javasolt érték 0,12 mg 0,12 mg
Molibdén 0,075 mg Nincs javasolt érték 0,25 mg 0,25 mg
Szelén 0,07 mg Nincs javasolt érték 0,08 mg Ffi: 0,075 mg Nő: 0,06 mg
Fluor Nincs javasolt érték Nincs javasolt érték 1,5 mg 1,5 mg
Natural Herbs
A német minőségű Herbs Program,
100%-ban természetes méregtelenítő program, vegetáriánusok is fogyaszthatják
Herbs Program

Raktárkészletről rendelhető!
Szállítás a megrendeléstől számított 48 órán belül!

GMO mentes összetevők Természetes összetevők Herbs Program

3 csomag Herbs program
16.990 Ft/csomag
1 fő részére 3 hónapra elegendő adag!
Megtakarítás: 5.730 Ft
Megveszem
2 csomag Herbs program
17.990 Ft/csomag
1 fő részére 2 hónapra elegendő adag!
Megtakarítás: 1.820 Ft
Megveszem
1 csomag Herbs program
18.900 Ft/csomag
1 fő részére 1 hónapra elegendő adag.
Megveszem
RENDELJEN GARANCIÁVAL! Csatlakozzon a több mint ezer elégedett vásárlónkhoz, akik már megrendelték ezt a terméket. A Natural Herbs a németországi DrNatura cég exkluzív terméke. Made in Germany.