Herbalia Rost Herbalia Rost méregtelenítő
4.6 17
17.990 Ft 25.880 Ft
A Herbs Rost egy méregtelenítőszer, amely segít megtisztítani a szervezetünket a lerakódott káros anyagoktól, illetve pótolni a szükséges vitaminokat és nyomelemeket.
Herbalia 06 70 518 2797 info@natural-herbs.eu
Nyelválasztó
DEUTSCHE QUALITÄT ®
Herbalia Rost méregtelenítő
  info@natural-herbs.eu
  06 70 518 2797
Natural Herbs Vélemények
0 db
Herbalia
Ft

Béltisztítás hatékonyan

Miért fontos a béltisztítás?

A bélrendszer, és ezen belül a vastagbél, kulcsszerepet kap szervezetünk egészsége szempontjából: részt vesz az emésztésben és a tápanyagok hasznosításában, energiává alakításában, valamint a salakanyagok eltávolításában. Ami legalább ennyire fontos, itt található az immunsejtek 70 százaléka, ami azt jelenti, hogy a vastagbél a szervezet rendkívül fontos védelmi vonala. A vastagbélben helyezkedik el a több százmilliárd mikroorganizmusból felépülő bélflóra is, ennek jótékony baktériumai támogatják a tápanyagok lebontását, enzimeket és vitaminokat termelnek, a bélflóra egésze pedig közvetlenül befolyásolja az immunrendszer állapotát. Mindebből látható, hogy ha a vastagbél nem működik megfelelően, annak testünk egésze látja kárát. Tegyünk ellene egy hatékony béltisztító kúrával!

A vastagbél zavarainak számos kiváltó oka lehet. Ha eltekintünk a fizikai sérülésektől, a diszfunkciók és betegségek, jelentős részben, a zsírokban, szénhidrátokban, cukorban és adalékanyagokban gazdag étrend, és a mozgásszegény életmód következményeként lerakódó mérgek, valamint a bélfalra tapadó salakanyag hatására alakulnak ki. Ezért fontos a rendszeres béltisztítás, amire tökéletes megoldást jelent a Herbs Rost béltisztító készítmény használata.

Herbs Rost béltisztító a psyllium erejével

A béltisztítás leghatékonyabb és egyben legkíméletesebb módja a rostokban gazdag táplálkozás. Ehhez azonban akkora mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt és teljes kiőrlésű gabonát kellene nap, mint nap fogyasztani, amire egyszerűen nincsen lehetőség. A Herbs Rost béltisztító a benne található prémium minőségű összetevőinek, különösen a psyllium maghéjnak és az inulinnak köszönhetően rendkívül gyengéden, mégis tökéletesen megtisztítja a bélrendszert. A béltisztító kúra eltávolítja a mérgeket és a bélredőkben letapadt salakanyagot, megszünteti az esetleges parazitafertőzést, a béltisztítás során pótolja a vitaminokat és más tápanyagokat, valamint prebiotikus rostjai hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyának visszaállításához. Mindezt úgy, hogy a Herbs Rosttal elvégzett béltisztítás egyáltalán nem okoz kellemetlenséget, a béltisztító kúra alatt nincs szükség diétára, vagy napirendváltásra. A Herbs Rost béltisztítás mellett zavartalanul végezheti szokásos napi teendőit, sőt, sport és szabadidős programjairól sem kell lemondania!

Mikor jött el a béltisztítás ideje?

A felhalmozódó mérgek, a bélfalra letapadt salakanyag és a paraziták jelenléte számos kellemetlen tünet forrása lehet. Ezek közül a leggyakoribbak:

 
  • Emésztési zavarok

  • Krónikus székrekedés

  • Puffadás

  • Visszatérő fejfájás, migrén

 
  • Folyamatos rossz közérzet

  • Fáradékonyság

  • Pattanásos bőr

  • Ismétlődő gyulladások és fertőzéses betegségek

Amennyiben a fenti panaszok közül legalább egy rendszeresen jelentkezik, biztos lehet benne, hogy eljött a béltisztítás ideje. Ne késlekedjen, próbálja ki a Herbs Rostot, és rövid időn belül megtapasztalja a béltisztítás áldásos hatásait.

Béltisztítás | Herbalia ®

A fenti összetevőkről az alábbi wikipédia oldalakon olvashat részletesebben:
Lándzsás útifű, Papaja, Inulin, Sárgarépa.

Miért más a Herbs Rost béltisztító?

A béltisztító rost egyedi recept alapján, kizárólag prémium minőségű, természetes összetevőkből készült. Egyszerű a használata, hatékony béltisztítás, valamint méregtelenítés egetlen termékben. Ezt kínálja a legújabb kutatási eredmények, és az évszázados tradíciók felhasználásával megalkotott Herbs Rost béltisztító, amely a természet erejével veszi fel a harcot a mérgek ellen, és távolítja el a bél redői között felhalmozódott salakanyagot.

Megelőzésre is kiváló

A Herbs Rost béltisztítás jótékony hatásai azonnal érezhetők: javul az emésztés és az ürítés, enyhülnek a kínzó tünetek, visszatér a vitalitásunk, egyszerűen jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Hogy ez a kellemes állapot fennmaradjon, erősen ajánlott a béltisztítás megismétlése, mégpedig legalább évente két alkalommal. A béltisztítás kúraszerű alkalmazásával megelőzhető a mérgek és a salakanyagok ismételt felhalmozódása, megőrizhető a bélflóra egyensúlya, valamint elkerülhető a paraziták megtelepedése a bélrendszerben. A béltisztításra a legjobb időpont a tavaszi és az őszi időszak, azonban, ha ismét előjönnek a panaszaink, ne késlekedjünk a béltisztítás azonnali elvégzésével.

Herbalia Kristóf

Sokkal jobban érzem magam a béltisztítás után, szinte újjászülettem!

Kedvetlen voltam, állandó fáradtságot éreztem és az emésztésem is rendetlenkedett, ezért gondoltam, hogy kipróbálom a Herbs Rost-ot. Nem hittem volna, hogy ilyen gyors lesz a hatása, már a béltisztítás ötödik napján sokkal jobban voltam, a puffadásom például szinte teljesen elmúlt. A kúra végére visszatért az életkedvem, energikusabb lettem, az emésztési gondok, mintha ne is lettek volna. Csak azt bánom, hogy nem szántam rá magam korábban a béltisztításra…

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat
06 70 518 2797

Szakértőink

Dr. Madarász Éva

Dr. Madarász Éva gasztroenterológus

Több éves szakorvosi tapasztalatommal ajánlom ezt a terméket,életkortól és nemtől függetlenül mindenkinek! Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal üzenetben az info@meregtelenites-herbalia.info email címen! 48 órán belül válaszolok!

Natural Herbs
A német minőségű Herbs Program,
100%-ban természetes méregtelenítő program, vegetáriánusok is fogyaszthatják
Herbs Program

Raktárkészletről rendelhető!
Szállítás a megrendeléstől számított 48 órán belül!

GMO mentes összetevők Természetes összetevők Herbs Program

3 csomag Herbs program
16.990 Ft/csomag
1 fő részére 3 hónapra elegendő adag!
Megtakarítás: 5.730 Ft
Megveszem
2 csomag Herbs program
17.990 Ft/csomag
1 fő részére 2 hónapra elegendő adag!
Megtakarítás: 1.820 Ft
Megveszem
1 csomag Herbs program
18.900 Ft/csomag
1 fő részére 1 hónapra elegendő adag.
Megveszem
RENDELJEN GARANCIÁVAL! Csatlakozzon a több mint ezer elégedett vásárlónkhoz, akik már megrendelték ezt a terméket. A Natural Herbs a németországi DrNatura cég exkluzív terméke. Made in Germany.