Herbalia Rost Herbalia Rost méregtelenítő
4.6 17
17.990 Ft 25.880 Ft
A Herbs Rost egy méregtelenítőszer, amely segít megtisztítani a szervezetünket a lerakódott káros anyagoktól, illetve pótolni a szükséges vitaminokat és nyomelemeket.
Herbalia 06 70 518 2797 info@natural-herbs.eu
DEUTSCHE QUALITÄT ®
  info@natural-herbs.eu
  06 70 518 2797
Natural Herbs Vélemények
0 db
Herbalia
Ft

Egészségünket óvja a mindennapos méregtelenítés

Nem elég egészségesnek látszani, annak is kell lenni – így hangzik a bölcsesség, ami talán soha nem volt annyira időszerű, mint napjainkban. Gondoljunk csak arra, mennyi energiát és pénzt ölünk külsőnk megszépítésébe: minden nap tisztálkodunk, hogy eltüntessük magunkról a piszkot és a ránk tapadó káros anyagokat, drága krémeket kenünk a bőrünkre, kímélő samponokat, hajkondicionálókat használunk, ápoljuk a körmeinket és a fogainkat, mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól nézzünk ki, és egészséges benyomást keltsünk. De, vajon ugyanígy törődünk belsőnk tisztán tartásával, azzal, hogy megszabaduljunk a szervezetünkbe jutó mérgektől? Foglalkozunk egyáltalán a méregtelenítéssel? Eszünkbe jut a méregtelenítés? Ha a válasz nem, akkor biztosan itt az ideje a méregtelenítésnek, amivel máris megtettük az első lépést egészségünk, és ezáltal az elvárt életminőségünk megőrzése, vagy éppen visszaszerzése érdekében. A megfelelően elvégzett méregtelenítés fontos szerepet kap a betegségmegelőzésben, valamint a már kialakul –elsősorban emésztőrendszeri– panaszok megszüntetésében.

De, mi ennek az oka, és miért lehet hasznunkra a méregtelenítés? Arról van szó, hogy elsősorban a nem megfelelő táplálkozás, különösen az állati zsírokban, fehér cukorban, szénhidrátokban és adalékanyagokban gazdag élelmiszerek, valamint a cukros, szénsavas italok –mindez nagyrészt a modern életvitelnek a következménye– fogyasztása miatt nap, mint nap, akkora mennyiségű toxin jut a szervezetünkbe, amivel a természetes méregtelenítő folyamatok képtelenek maradéktalanul megbirkózni. Növelhetik a toxinok jelenlétét a gyógyszeres kezelések után visszamaradó gyógyszermaradványok, a stressz és a mozgásszegény életmód is.

A nem elég hatékony méregtelenítés miatt, a szervezetbe jutó mérgek idővel felhalmozódnak, és károkat okozhatnak elsősorban a májban, a vesékben, az emésztőrendszerben, és különösen a vastagbélben, ahol ráadásul a bélflóra egyensúlyát is felboríthatják. Ennek pedig beláthatatlan következményei lehetnek, hiszen a bélflóra állapota közvetlenül befolyásolja az immunrendszer működését – ne feledjük, hogy a vastagbélben található az immunsejtek 70 százaléka, ha a bélflórában elszaporodnak a káros mikroorganizmusok, szervezetünk ellenálló képessége is meggyengül.

Látható, hogy a méregtelenítést nem szabad elhanyagolni, sokan azonban attól tartanak, hogy a kúra bonyolult, megterhelő, nem elég hatékony, és túlzott lemondásokkal jár. Szerencsére ez nem így van, a Herbs Rost méregtelenítés segítségével egyszerűen megszabadulhatunk a lerakódott mérgektől és salakanyagoktól. Sőt, a tudományos kutatások eredményeit felhasználó, egyedi összetételének köszönhetően, a Herbs Rost közreműködik a bélflóra egyensúlyának helyreállításában, valamint a hiányzó tápanyagok pótlásában is.

A Herbs Rost legfontosabb összetevőiről itt olvashat részletesebben:
Fokhagyma, Articsóka, Chlorella, Máriatövis.

Amikor szükséges lehet a méregtelenítés

A mérgek felhalmozódásának konkrét tünetei lehetnek. A méregtelenítés szükségességére utalhatnak a következő panaszok:

 • Krónikus székrekedés

 • Gyakori hasmenés

 • Kiálló has, túlsúly

 • Visszatérő puffadás

 • Reflux

 • Gyomorégés

 • Gyakran lepedékes nyelv

 • Ok nélküli fáradékonyság

 • Levertség

 • Rossz közérzet

 • Visszatérő fejfájás

 • Krónikus hasfájás

 • Candida-fertőzés

 • Anyagcserezavarok

 • Bélgörcsök

Szintén intő jel lehet, ha sűrűn szenvedünk fertőző megbetegedésekben. Ez ugyanis az immunrendszer gyengeségére utal, amelyet, közvetve, a méreganyagok is okozhatnak. A rendszeres méregtelenítés hiányában felhalmozódó toxinok hatására megváltozhat a külsőnk: a pattanások, a fénytelen, vagy éppen zsíros haj, a töredezett körmök a méregtelenítés elvégzésére figyelmeztethetnek. Vegyük nagyon komolyan az emésztőrendszerbe jutó mérgeket, mert ezek hatására a vastagbélrák kockázata is jelentősen megnő!

Paraziták és méregtelenítés

Amikor a méregtelenítés fontosságáról beszélünk, nem feledkezhetünk meg az élősködők elleni harcról sem. Ne higgyük, hogy bennünk nem lehetnek paraziták: a nem kellően megmosott zöldségek és gyümölcsök, a rosszul átsütött húsok, de akár házi kedvenceink is okozhatnak parazitafertőzést! A bélparaziták éppen a bélrendszerben megtapadó salakanyagban húzzák meg magukat, és nem csupán „megdézsmálják” a felszívódásra váró tápanyagokat, hanem anyagcseréjük során méreganyagokat is termelnek. A jól megválasztott méregtelenítés segítségével azonban nagy biztonsággal megszabadulhatunk a kukacoktól, férgektől és ezek petéitől.

Hogyan működik a Herbs Rost méregtelenítés?

A sikeres méregtelenítés legfontosabb ismerévei a hatékonyság, kíméletesség és egyszerű használhatóság. Ezeknek a feltételeknek maradéktalanul megfelel a Herbs Rost, amely úgy távolítja el a méreganyagokat, hogy eközben nem terheli meg a szervezetet, ráadásul használata egyszerű, alkalmazása mellett nincsen szükség koplalásra, vagy bármilyen diétára. A Herbs Rosttal végzett méregtelenítés miatt nem kell megváltoztatni megszokott napirendünket, a kúra életritmusunkat sem befolyásolja. Miden a szokásos mederben zajlik, egyetlen különbség, hogy a Herbs Rost eközben kitisztítja a bélrendszert, megszabadít a mérgektől és a parazitáktól, felgyorsítja a tehermentesített máj és vesék regenerálódását, valamint hozzájárul az elégtelen felszívódás hatására kialakuló tápanyaghiány megszüntetéséhez. Különleges formulája a szervezetben lezajló természetes méregtelenítés hatékonyságát is növeli.

A méregtelenítés ideje

Annak érdekében, hogy megelőzzük egyes betegségek kialakulását, megőrizzük testi és mentális egészségünket, a méregtelenítés évente kétszer tünetmentesség esetén is erősen ajánlott. A legjobb időpont a tavasz és az ősz, azonban a Herb Rost kúrát, egyedi összetételének hála, az év bármely szakában ugyanolyan hatékonysággal elvégezhetjük. Abban az esetben, ha a kellemetlen tüneteket már tapasztaljuk, haladéktalanul kezdjük el a méregtelenítést. Amennyiben gyulladásos emésztőrendszeri betegségben, esetleg vastagbéldaganatban szenvedünk, a kúráról mindenképpen kérjük ki orvosunk véleményét!

Beszeda Gábor

„Mindenkinek ajánlom a Herb Rostot, annak is, akit már utolértek az emésztési panaszok, és azoknak is, akik szeretnék ezeket elkerülni. Biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni”

Fontos számomra az egészséges életmód, igyekszem minden nap mozogni, rendszeresen sportolok, odafigyelek az étrendemre. Ennek ellenére egyre többször éreztem magam fáradtnak, aminek nem értettem az okát, ezért egy ismerős természetgyógyászhoz fordultam. Ő állapította meg, hogy a bélműködésem nem megfelelő, és a bélflórám is károsodott, ezért kisebb emésztési zavaraim vannak!
Kerestem a megoldást, így találtam rá véletlenül az interneten a Herbs Rostra, amivel sikerült megszüntetni a problémáimat. Eleinte magam sem hittem abban, hogy a méregtelenítés segíteni fog, de a kétségeim már az első héten szertefoszlottak. Egyszerűen jobban éreztem magam a bőrömben! Rengeteget javult a közérzetem, több lett az energiám, a korábbi fáradékonyságot mintha elfújták volna. Bevallom, azóta még jobban megnézem, hogy mit eszek, ahogyan a rendszeres méregtelenítést is beillesztettem az életembe. Számomra a Herbs Rost méregtelenítés sikertörténet, ezért is mondtam igen, amikor arra kértek, hogy osszam meg másokkal is a tapasztalataimat a termékről.

Beszeda Gábor

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat
06 70 518 2797

Szakértőink

Dr. Madarász Éva gasztroenterológus

Több éves szakorvosi tapasztalatommal ajánlom ezt a terméket,életkortól és nemtől függetlenül mindenkinek! Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal üzenetben az info@meregtelenites-herbalia.info email címen! 48 órán belül válaszolok!